Fysiotherapiebehandelingen worden niet altijd vergoed vanuit uw basisverzekering. U moet zich dan hiervoor aanvullend verzekeren.

Wij hebben met alle verzekeraars een overeenkomst gesloten. Dit houdt in dat als u een aanvullende verzekering heeft, de behandelingen vergoed zullen worden door uw verzekeraar. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed verschilt per verzekeraar en per pakket.  Dit kunt u terug vinden in uw  polis van uw aanvullende verzekering.

Wanneer u niet aanvullend bent verzekerd  worden de behandelingen niet door uw verzekeraar vergoed en zijn voor eigen kosten.

Daarnaast zijn er aandoeningen die wel in aanmerking komen voor langdurende vergoeding vanuit de basisverzekering. Dit worden ook wel de “chronische aandoeningen” genoemd. Dit gaat echter pas in vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen worden dus altijd uit de aanvullende verzekering vergoed  als u voldoende behandelingen in uw aanvullende verzekering heeft. Als u niet of onvoldoende aanvullend bent verzekerd zijn de resterende behandelingen voor eigen rekening.

Wij kunnen u informeren of uw klacht in aanmerking komt voor deze langdurende vergoeding.